1 Smelt de boter in een kleine pan op een zacht vuur.
2 Breek de eieren in een mengkom, voeg de suiker toe en klop stevig los met een mixer.
3 Voeg al roerend, met de mixer op middelhoge stand, de melk toe en vervolgens de gesmolten boter.
4 Zeef de bloem geleidelijk over de massa en mix goed zodat er geen klontertjes in het beslag achterblijven.
5 Snijd een vanillestok overlangs in twee en schraap de zaadjes eruit met een mes. Voeg de zaadjes toe aan het mengsel en mix nog eens goed.
6 Zet een schaaltje met arachideolie opzij om de pan in te vetten.
7 Gebruik een antikleefpan of een gietijzeren pan. Verhit uw pan en voeg de arachideolie toe. Wanneer deze goed warm is, giet u de arachideolie terug in het schaaltje.
8 Enkel als de pan heet genoeg is kunt u beginnen met bakken. Giet een pollepel deeg in de pan en draai die rond tot de bodem van de pan volledig bedekt is. Bak de pannenkoek tot de onderkant goudbruin is of het deeg bovenaan niet meer vochtig is. Draai hem dan om en bak de ommezijde kort aan.
9 Herhaal dit proces tot de deeg verwerkt is. Vet de pan na iedere pannenkoek opnieuw een beetje in met arachideolie. U kunt hiervoor een prop keukenpapier gebruiken.