Sabayon royal

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2 (2 min.)
  • 3 Verdeel de bessen over 4 hoge glazen.
  • 4
    Voorbereiding
  • 5 (10 min.)
  • 6
    - Breng water aan de kook in een pannetje.
  • 7
    - Klop ondertussen de eidooiers met de suiker en de champagne in een kom.
  • 8
    - Plaats de kom in het pannetje met water (bain-marie) en klop stevig in een achtvorm gedurende 5 à 7 min., tot u een schuimige massa krijgt. Neem de kom van de pan en blijf nog wat kloppen tot de massa minder warm is.
  • 9
    - Giet de sabayon over de bessen en verkruimel er telkens 1 madeirakoekje over. Versier met een blaadje munt.1
  • 0 Tip1
  • 1 U kan ook een bolletje vanille-ijs op het fruit leggen voor u er de sabayon over giet.

Sabayon royal is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept
Gegrilde dorade royal met Griekse salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met gerookte forel en appel
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pittige geitentaboulé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met sabayon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept