TIRAMISU MET SPECULAAS GEPARFUMEERD MET

6
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Scheid de eieren, doe de dooiers in een kom en de eiwitten in een andere kom. Giet de basterdsuiker en de vanillesuiker over de dooiers. Klop op met een garde. voeg de mascarpone toe. Leg de speculaasje op elkaar parfumeer met de oranjebloesem. Proef regelmatig tot de koekjes de oranjebloesem hebben geabsorbeerd. Kop de eiwitten met een snuifje zout tot sneeuw. Voeg 2 theelepels suiker toe zodra de eiwitten beginnen op te stijven. Roer ze voorzichtig met een spatel door het mascarponemengsel tot u een homogeen mengsel hebt. Serveer de tiramisu in kleine glaasjes met afwisselend een laag speculaasjes en mascarponemengsel. Zet een nacht in de koelkast. Bestrooi vlak voor het opdienen met wat bittere cacao

TIRAMISU MET SPECULAAS GEPARFUMEERD MET is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien en witte chocolade
Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Herfstfruit tiramisu
25 min Nagerecht
Bekijk recept