Speculaastiramisu

8
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 . Splits de eieren en klop de eiwitten stijf.
  • 2 . Meng de eierdooiers met de bloemsuiker en de Baileys.
  • 3 . Voeg de mascarpone toe en mix tot een glad geheel.
  • 4 . Spatel de opgeklopte eiwitten voorzichtig door het mengsel.
  • 5 . Giet de koffie in een soepbord en dop de speculaasjes er heel even in. (niet laten weken, anders worden ze veel te zacht.
  • 6 . Bedek de bodem van een schaal met een laag koekjes en schep daarop een laagje crème.
  • 7 . Leg opnieuw een laag koekjes, gevolgd door een laag crème tot de schotel gevuld is. Eindig met een laag crème.
  • 8 . Zet minstens 4 uur in de koelkast.
  • 9 . Verkruimel de resterende speculaasjes en bestrooi er de tiramisu volledig mee.

Speculaastiramisu is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker