Kastanjemousse

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de mascarpone met de kastanjepuree en de kristalsuiker.
  • 2 Verbrijzel (moeten wel nog kleine brokjes zijn!) de koekjes.
  • 3 Klop de room op met de vanillesuiker.
  • 4 Rasp de chocolade en meng onder de room.
  • 5 Vul de glazen met de mascarpone mengeling, daarop de verbrijzelde koekjes en werk af met een toefje chocoladeroom.
  • 6 Eventueel kun je er chocoladeschilfers of -korrels op de room doen als versiering.
  • 7 Op de foto is het het linkse glaasje.

Kastanjemousse is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-kastanjemousse
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Kastanjemousse met mandarijntjes
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannetone Met Kastanjemousse
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Monte Bianco taart
0 min
Bekijk recept

Chocolade-kastanjemousse
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Kastanjemousse met mandarijntjes
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannetone Met Kastanjemousse
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Monte Bianco taart
0 min
Bekijk recept