Zoek
Kastanjemousse
4
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150g Mascarpone
200g (on)gesuikerde kastanjepuree
50g kristalsuiker
1 zakje vanillesuiker
2.5dl room (40% vetgehalte)
150g amarettikoekjes (of andere koekjes zoals bv amandelbrood)
Bereiding
1
Klop de mascarpone met de kastanjepuree en de kristalsuiker.
2
Verbrijzel (moeten wel nog kleine brokjes zijn!) de koekjes.
3
Klop de room op met de vanillesuiker.
4
Rasp de chocolade en meng onder de room.
5
Vul de glazen met de mascarpone mengeling, daarop de verbrijzelde koekjes en werk af met een toefje chocoladeroom.
6
Eventueel kun je er chocoladeschilfers of -korrels op de room doen als versiering.
7
Op de foto is het het linkse glaasje.
Kastanjemousse is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Chocolade-kastanjemousse
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kastanjemousse met mandarijntjes
120 min
Nagerecht
Bekijk recept
Pannetone Met Kastanjemousse
10-20 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Monte Bianco taart
0 min
Bekijk recept
Chocolade-kastanjemousse
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kastanjemousse met mandarijntjes
120 min
Nagerecht
Bekijk recept
Pannetone Met Kastanjemousse
10-20 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Monte Bianco taart
0 min
Bekijk recept