zoete couscous

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 breng het sinaasappelsap aan de kook met de suiker en de saffraan en giet dit over de couscous. Dek goed af en laat 10 à 20 minuten zwellen
  • 2 roer de yoghurt en de honing door de couscous
  • 3 schil de mango en snij deze in kleine stukjes snij ook de abrikozen in kleine stukjes. Hou wat vruchten apart voor de afwerking en meng de rest van de vruchten onder de couscous.
  • 4 Verdeel alles over 4 à 6 dessertschaaltjes , zet minimaal 2 uur in de koelkast. Werk af met wat vruchten en een blaadje munt of citroenmelisse

zoete couscous is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept