Koekjes voor bij de koffie.

6
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer de boter tot een zachte crème. Meng de suiker en de vanillesuiker bij de boter. .
  • 2 Zeef de bloem met het snuifje zout.. Breek het ei erbij. Smelt de chocolade en voeg deze ook toe bij het mengsel.
  • 3 Meng alles kort. Kneed het het deeg niet, maar zorg ervoor dat alle ingrediënten goed met elkaar gemengd zijn.
  • 4 Verpak het deeg in plasticfolie en bewaar het een halfuur in de koelkast. Verwarm de over op 180 graden.
  • 5 Haal het deeg uit de koelkast en rol het deeg uit.. Snij kleine stukjes en maak kleine bolletjes . Leg de bolletjes op bakpapier op een bakplaat.
  • 6 Bak 10 min in de oven. tot de koekjes goudgeel zijn.
  • 7 Haal de koekjes uit de oven en laat even afkoelen.
  • 8 Voor de topping meng de bloemsuiker met een beetje water en voedingskleurstof naar keuze. Dop de koekjes één voor één in het glazuur.
  • 9 Strooi vervolgens de discoballetjes over de koekjes. 1
  • 0 Eet smakelijk !

Koekjes voor bij de koffie. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Café frappé
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Koffie-crème brûlée met kardemom
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Spuitchocolade
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Koekjes in de vorm van kerstbomen
Snack
Bekijk recept
Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept