PANNA COTTA MET FRAMBOZENCOULIS

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de gelatinebladen in koud water. Meng de room met de suiker en de opengesneden vanillestok en breng zachtjes aan de kook. Laat wat afkoelen. Verwijder de vanillestok. Wring de gelatinebladen uit en laat ze al roerend smelten in het roommengsel. Giet de room in kommetjes en laat afkoelen en opstijven in de koelkast. Zet de kommetjes kort in een warmwaterbad. Draai ze om boven een bord en stort de panna cotta uit. Garneer met frambozencoulis

PANNA COTTA MET FRAMBOZENCOULIS is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koude sabayon met Marsala op frambozencoulis
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met chocolade en amandelen
Nagerecht
Bekijk recept
Fruit- en groentespiezen met kleurtjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Cheesecake met vanille, speculaas en frambozencoulis
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept