Panna cotta met cuberdon

4
140 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    :
  • 2 Snij de cuberdons in stukjes en laat ze “au bain marie” smelten.
  • 3 Laat de gelatineblaadjes weken in koud water, zoals aangegeven op de verpakking.
  • 4 Wanneer de cuberdons gesmolten zijn, kan je de room beginnen opwarmen en daar de gesmolten cuberdons bijvoegen.
  • 5 Roer goed door, en voeg er de uitgeknepen gelatineblaadjes aan toe.
  • 6 Roer nogmaals, zodat alle gelatine vermengd is met de room.
  • 7 Giet in potjes en laat ze een aantal uur koelen in de koelkast.
  • 8 Serveer met erboven wat verkruimelde cuberdons.
  • 9 Tip: als je aan cuberdonsiroop geraakt, zou je dit ook kunnen gebruiken in plaats van cuberdons, ik denk dat dit makkelijker te doseren zal zijn. De hoeveelheid zal je zelf moeten bepalen.

Panna cotta met cuberdon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept