Pannekoeken met chocoladesaus

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de bloem, het bakpoeder, de vanillesuiker en een snuifje zout.
  • 2 Voeg het ei toe aan de melk en klop even los.
  • 3 Schenk het ei-melk mengsel geleidelijk toe aan het bloemmengsel en roer goed tot je een egaal beslag verkrijgt.
  • 4 Verhit een kleine koekenpan op een matig tot hoog vuur.
  • 5 Giet pannenkoekjes van zo'n 12 cm diameter en ongeveer 3 mm dik in de pan.
  • 6 Zet een pannetje met room op een zacht vuur. Voeg de chocolade toe en laat rustig smelten in de room.
  • 7 Voeg een scheutje melk toe indien de saus te dik is.
  • 8 Op het einde voeg je een ijskoud klontje boeter toe zodat de saus goed gaat glanzen.

Pannekoeken met chocoladesaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-espressotaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Dame blanche
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladedip met aardbeien
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kleine tortilla’s met peren en chocoladesaus
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Gourmetpannenkoekjes met warme peertjes en vijgen
10 min- Nagerecht
Bekijk recept
Pannekoek Gevuld Met Spinazie En Rondele Chevre (geitenkaas)
10-20 min -
Bekijk recept
HET GEHEIM......
20-30 min -
Bekijk recept
Pannekoeken met prei, noten en Gouda met komijn
0 min
Bekijk recept