Zoek
Notentaart
4
75 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 eiwitten
200 g fijne suiker
100 g zelfrijzende bloem
140 g afgekoelde gesmolten boter
100 g gehakte okkernoten
100 g amandelpoeder
noten voor versiering
Bereiding
1
Eiwitten tot sneeuw kloppen en voorzichtig de 200 gram suiker erbij doen.
2
100 g bloem onder mengen en de afgekoelde boter toevoegen.
3
Noten en amandelpoeder ondermengen.
4
Geheel in een ingevet bakblik gieten en als afwerking de volledige noten vanboven leggen.
5
Bak 45 min in een oven van 180°C.
Notentaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Platte notentaart
2 uur-
Bekijk recept
Appel notentaart
105 min
Bekijk recept
Intense notentaart
35 min
Gebak
Bekijk recept
Crunchy appel-notentaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Platte notentaart
2 uur-
Bekijk recept
Appel notentaart
105 min
Bekijk recept
Intense notentaart
35 min
Gebak
Bekijk recept
Crunchy appel-notentaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept