Panna cotta met appeltjes en notenmengeling

4
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Appelen schillen en in kleine schijfjes doen . Bak de blokjes in 50gr suiker en boter . Laat ze karamelliseren en blus met calvados .laat de noten kleuren in antikleefpan .Hak daarna de noten fijn . Week de Gelatineblaadjes in ijskoud water .
  • 2 Snij de Vanillestok in 2 en schraap de zaadjes eruit . Breng suiker en room en Vanillestok en zaadjes aan de kook . Laat vijf minuten uitkoken . Knijp de Gelatineblaadjes uit en los ze op in de vloeistof . Zeef het geheel . Verdeel de appeltjes over de glaasjes en giet er het mengsel over en laat vier uur opstijven . Werk af met notenmengeling

Panna cotta met appeltjes en notenmengeling is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken eendenfilet, salade van voorgekookte tarwe, verse kruiden, gedroogd fruit en truffelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode crumble
Nagerecht
Bekijk recept
Wintersalade met witlof, croutons en een gepocheerd ei
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meringues met notenroomvulling
35 min
Bekijk recept

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept