Aalsterse vlaai erkend streekproduct

6
130 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breek de betterfood en peperkoek in kleine stukjes . Meng alle ingrediënten , behalve de eieren , in de melk en laat 1uur weken . Klop de eieren los en giet bij de andere ingrediënten en mix alles goed . Giet alles in een kookpot , breng aan de kook en laat indikken . Oppassen voor aanbranden .
  • 2 Verwarm de oven op 180°. Spoel een keramieken ovenschaal met koud water . Giet de pap in de schaal . Zet die in de oven en laat 1 uur bakken . Zet daarna de oven UT en laat nog tien minuten in de oven staan . Dien op .

Aalsterse vlaai erkend streekproduct is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Antwerpse Handjes
50 min Nagerecht
Bekijk recept

Aalsterse vlaai
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Echte Aalsterse vlaaien
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Aalsterse Vlaaien
60 min Nagerecht
Bekijk recept
SOS Piet - Aalsterse vlaai
60 min Nagerecht
Bekijk recept