SABAYON EN EEN MOUSSE VAN SPECULOOS

4
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verkruimel de speculoos. Doe de room erbij en laat rusten tot de speculoos zacht is geworden. Klop de eiwitten stijf en voeg de suiker erbij.
  • 2 Klop de room en de speculoos stijf en meng voorzichtig de room/speculoos en de eiwitten/suiker met elkaar. Verdeel in potjes en laat opstijven in de koelkast.
  • 3 Doe alle ingrediënten voor de sabayon in een kookpot en klop deze massa in een 8-vorm tot een stevige, luchtige massa.

SABAYON EN EEN MOUSSE VAN SPECULOOS is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebak met speculoos en clementines
Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met muesli
15 min
Bekijk recept
Kleine crumbles van appelen-veenbessen met speculoos
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcompote met speculoos
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met sabayon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept