Zoek
brusselse wafels
10
45 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
l 0.5 melk
gram 13 gist
2 eieren
gram 10 suiker
snuifje zout
gram 250 bloem
gram 85 gesmolten boter
Bereiding
1
verwarm de melk tot 40 graden
2
voeg de melk in een kom en klop los met de eieren en de gist
3
roer suiker en zout onder de melk
4
doe de bloem in een mengkom en maak een kuiltje
5
voeg de melk in een kuiltje en blijf roeren tot een glad beslag
6
roer de gesmolten boter onder het beslag
7
plaats het beslag even opzij met een vochtige handdoek over
8
bak het beslag in een wafelijzer goudgeel
brusselse wafels is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafels met slagroom en kersen
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met kardemom-gemberroom
5 min
Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse wafels met rood fruit
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse bodding
Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse appels
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse wafel met een moes van abrikozen en rozemarijn, mascarponeroom met limoen
10 min
Nagerecht
Bekijk recept