brusselse wafels

10
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verwarm de melk tot 40 graden
  • 2 voeg de melk in een kom en klop los met de eieren en de gist
  • 3 roer suiker en zout onder de melk
  • 4 doe de bloem in een mengkom en maak een kuiltje
  • 5 voeg de melk in een kuiltje en blijf roeren tot een glad beslag
  • 6 roer de gesmolten boter onder het beslag
  • 7 plaats het beslag even opzij met een vochtige handdoek over
  • 8 bak het beslag in een wafelijzer goudgeel

brusselse wafels is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafels met slagroom en kersen
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met kardemom-gemberroom
5 min Nagerecht
Bekijk recept

Brusselse wafels met rood fruit
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse bodding
Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse appels
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse wafel met een moes van abrikozen en rozemarijn, mascarponeroom met limoen
10 min Nagerecht
Bekijk recept