Zoek
SABAYON MET SPECULOOS
4
20 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 EIGELEN
1,5 dl witte wijn
80 gr suiker
4 el verkruimelde lotus speculoos
Bereiding
1
klop de eigelen, suiker, en de witte wijn in een warmwaterbad tot ongeveer de dikte van een mayonaise. Niet laten koken ! Meng met de speculoos en dien warm op, eventueel met ijs
SABAYON MET SPECULOOS is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gebak met speculoos en clementines
Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met muesli
15 min
Bekijk recept
Kleine crumbles van appelen-veenbessen met speculoos
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appelcompote met speculoos
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Asperges met gerookte heilbot
1 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met sabayon
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
35 min
Nagerecht
Bekijk recept