CREME BRULEE MET SPECULOOS

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de room aan de kook, samen met het gespleten vanillestokje en laat 10 minuten trekken. klop de eigelen en de suiker tot een bijna witte creme. Meng deze crème met de room en roer in een warmwaterbad tot een creme anglaise en vermeng met de speculoos. Giet in schoteltjes en gaar in een warmwaterbad in een voorverwarmde oven van 160°C gedurende 20 minuten. Laat minstens 3 uur afkoelen in de ijskast. Verdeel er bloemsuiker over de creme en frill tot karamel; op de hoogste temperatuur zo dicht mogelijk bij de grill of met een gasbrander.

CREME BRULEE MET SPECULOOS is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebak met speculoos en clementines
Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met muesli
15 min
Bekijk recept
Kleine crumbles van appelen-veenbessen met speculoos
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcompote met speculoos
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Forel met spek en creme fraiche
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orata al forno e paccheri con crema di avocado (dorade uit de oven en pasta met crème van avocado)
30 min-
Bekijk recept