(ijs) koude mokkaparfait

8
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 voeg 2 soeplepels heet water toe aan de oploskoffie en roer tot koffie opgelost is. laat afkoelen.
  • 2 klop de room op en voeg de vanillesuiker toe tijdens het opkloppen.
  • 3 klop de eidooiers met de suiker tot een luchtig beslag = ruban.
  • 4 voeg hier de (ondertussen afgekoelde) koffie aan toe.
  • 5 meng stevig.
  • 6 hef nu voorzichtig de room eronder tot je een "glad" geheel hebt.
  • 7 vul nu de glaasjes hiermee en plaats ze in de diepvries gedurende minstens 3 a 4 uur...
  • 8 haal een 10 a 15 minuten voor het opdienen uit de vriezer.
  • 9 versier met chocoladedruppels (of geraspte chocolade schilfers).1
  • 0 je kan dit gerecht perfect dagje op voorhand maken...1
  • 1 het resultaat is een héérlijk dessert wat 1
  • 2 1 snel klaar is1
  • 3 2 je op voorhand kan maken1
  • 4 3 niet duur is....1
  • 5 4 je gasten zal verrassen....

(ijs) koude mokkaparfait is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische Tiramisu
0-10 min -
Bekijk recept
Mokkaparfait Met Chocolade
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Mokkaparfait
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Mokkaparfait
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept