Zoek
(ijs) koude mokkaparfait
8
15 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
6 koffielepel oploskoffie
500 ml room
2 zakjes vanillesuiker
6 eidooiers
200 gram fijne suiker
Bereiding
1
voeg 2 soeplepels heet water toe aan de oploskoffie en roer tot koffie opgelost is. laat afkoelen.
2
klop de room op en voeg de vanillesuiker toe tijdens het opkloppen.
3
klop de eidooiers met de suiker tot een luchtig beslag = ruban.
4
voeg hier de (ondertussen afgekoelde) koffie aan toe.
5
meng stevig.
6
hef nu voorzichtig de room eronder tot je een "glad" geheel hebt.
7
vul nu de glaasjes hiermee en plaats ze in de diepvries gedurende minstens 3 a 4 uur...
8
haal een 10 a 15 minuten voor het opdienen uit de vriezer.
9
versier met chocoladedruppels (of geraspte chocolade schilfers).1
0
je kan dit gerecht perfect dagje op voorhand maken...1
1
het resultaat is een héérlijk dessert wat 1
2
1 snel klaar is1
3
2 je op voorhand kan maken1
4
3 niet duur is....1
5
4 je gasten zal verrassen....
(ijs) koude mokkaparfait is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tropische Tiramisu
0-10 min -
Bekijk recept
Mokkaparfait Met Chocolade
20-30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Mokkaparfait
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Mokkaparfait
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept