Zoek
SOEZEN VAN MARIJKE
10
15 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 ML WATER
1 SNUIFJE ZOUT
150 GRAM SOLO
180 GRAM GEZEEFDE ZELFRIJZENDE BLOEM
5 OF 6 stuks eieren
1 koffielepel bakpoeder
1 liter slagroom(40% vetgehalte)
180 GRAM bloemsuiker
Bereiding
1
doe 300 GRAM WATER IN DE PAN
2
VOEG SNUIFJE ZOUT TOE
3
VOEG 150 GRAM SOLO TOE
4
BRENG AL ROEREND AAN DE KOOK
5
VOEG 180 GRAM ZELFRIJZENDE BLOEM EN EEN KOFFIELEPEL BAKPOEDER TOE
6
ROER VERDER TOT HET DEEG IN EEN BOL VAN DE PAN KOMT
7
DOE IN DE KEUKENROBOT met de K arm
8
VOEG EI PER EI TOE
9
ZESDE EI(of een half ei) TOEVOEGEN ALS HET DEEG NIET IN BROKKEN VAN EEN LEPEL KOMT1
0
gedurende 10 MIN laten draaien op volle snelheid tot gladde masse1
1
spuit op een bakpapier1
2
in de oven op 220graden , hetelucht oven 20,25 minuten1
3
de oven niet openen tijdens de eerste 20 min1
4
opvullen met slagroom1
5
slagroom met 180 gram bloemsuiker per liter room (40 % vetgehalte)1
6
erbovenop de chocolade van soezen van marijke1
7
succes
SOEZEN VAN MARIJKE is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
maredsous-soep van marijke
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
MARIJKE'S ADVOCAAT VAN PETRA
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
apéritief le clavet van marijke
10 min
Bekijk recept
Marijke's egg pie
75 min
Nagerecht
Bekijk recept
Lente-eclair
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap soezen bakken
15 min
Gebak
Bekijk recept
Zelfgemaakte soesjes
75 min -
Bekijk recept
Profiteroletaart
2 uur-
Bekijk recept