SOEZEN VAN MARIJKE

10
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 doe 300 GRAM WATER IN DE PAN
  • 2 VOEG SNUIFJE ZOUT TOE
  • 3 VOEG 150 GRAM SOLO TOE
  • 4 BRENG AL ROEREND AAN DE KOOK
  • 5 VOEG 180 GRAM ZELFRIJZENDE BLOEM EN EEN KOFFIELEPEL BAKPOEDER TOE
  • 6 ROER VERDER TOT HET DEEG IN EEN BOL VAN DE PAN KOMT
  • 7 DOE IN DE KEUKENROBOT met de K arm
  • 8 VOEG EI PER EI TOE
  • 9 ZESDE EI(of een half ei) TOEVOEGEN ALS HET DEEG NIET IN BROKKEN VAN EEN LEPEL KOMT1
  • 0 gedurende 10 MIN laten draaien op volle snelheid tot gladde masse1
  • 1 spuit op een bakpapier1
  • 2 in de oven op 220graden , hetelucht oven 20,25 minuten1
  • 3 de oven niet openen tijdens de eerste 20 min1
  • 4 opvullen met slagroom1
  • 5 slagroom met 180 gram bloemsuiker per liter room (40 % vetgehalte)1
  • 6 erbovenop de chocolade van soezen van marijke1
  • 7 succes

SOEZEN VAN MARIJKE is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

maredsous-soep van marijke
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
MARIJKE'S ADVOCAAT VAN PETRA
20 min Nagerecht
Bekijk recept
apéritief le clavet van marijke
10 min
Bekijk recept
Marijke's egg pie
75 min Nagerecht
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap soezen bakken
15 min Gebak
Bekijk recept
Zelfgemaakte soesjes
75 min -
Bekijk recept
Profiteroletaart
2 uur-
Bekijk recept