Brusselse wafels

10
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Splits de eieren. Los de gist op in het water. Klop de eiwitten stijf met de vanillesuiker.
  • 2 Vermeng de bloem met de melk. Roer er eerst de gesmolten boter, dan de eierdooiers en dan het gistpapje door.
  • 3 Spatel de eiwitsneeuw door het beslag en laat 15 minuten rijzen op kamertemperatuur.
  • 4 Bak in een wafelijzer met grote ruiten. Bestrooi met poedersuiker.

Brusselse wafels is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafels met slagroom en kersen
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met kardemom-gemberroom
5 min Nagerecht
Bekijk recept

Brusselse wafels met rood fruit
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse bodding
Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse appels
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse wafel met een moes van abrikozen en rozemarijn, mascarponeroom met limoen
10 min Nagerecht
Bekijk recept