Zoek
Brusselse wafels
10
25 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 eieren
12.5 gram verse gist
2 dl lauw water
1 pakje vanillesuiker
250 gram bloem
2 dl lauwe melk
100 gram gesmolten boter
Bereiding
1
Splits de eieren. Los de gist op in het water. Klop de eiwitten stijf met de vanillesuiker.
2
Vermeng de bloem met de melk. Roer er eerst de gesmolten boter, dan de eierdooiers en dan het gistpapje door.
3
Spatel de eiwitsneeuw door het beslag en laat 15 minuten rijzen op kamertemperatuur.
4
Bak in een wafelijzer met grote ruiten. Bestrooi met poedersuiker.
Brusselse wafels is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafels met slagroom en kersen
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met kardemom-gemberroom
5 min
Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse wafels met rood fruit
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse bodding
Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse appels
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse wafel met een moes van abrikozen en rozemarijn, mascarponeroom met limoen
10 min
Nagerecht
Bekijk recept