Tulpjes van gerolde cacaopannenkoeken gevuld met

5
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de chocolade en de Solo au bain-marie of in de magnetron smelten en roer tot je een smeuïg mengsel krijgt.
  • 2 Breek de eieren en scheid het wit van het geel.
  • 3 Klop de eierdooiers met de poedersuiker tot een
  • 4 wit mengsel.
  • 5 Klop de eiwitten met een snuifje poedersuiker op tot schuim.
  • 6 Meng de gesmolten chocolade en het opgeklopt eiwit door het mengsel met de eierdooiers.
  • 7 Zet gedurende 2 uur koel.
  • 8 Meng de bloem, de suiker en het zout in een schotel.
  • 9 Maak een kuiltje, doe er het ei en de eierdooier in en meng beetje bij beetje met de melk. 1
  • 0 Voeg, als het deeg glad is, de gezeefde cacao toe. 1
  • 1 Meng goed en laat dit 1 uur rusten. 1
  • 2 Voeg wat melk toe vóór gebruik als het deeg te dik geworden is.1
  • 3 Bak 12 pannenkoeken in een pan met wat Solo. 1
  • 4 Rol de pannenkoeken 2 per 2 in hoorntjes en schik ze in glazen op voet. 1
  • 5 Vul de pannenkoeken met chocolademousse.

Tulpjes van gerolde cacaopannenkoeken gevuld met is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Exotische fruitsla in gebakken tulp (koekje) met
20 min Nagerecht
Bekijk recept