Zoek
Chocoladeschijfjes
10
20 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 koffielepel Solo Vloeibaar
1 eetlepel gekleurde suikertaartdecoratie
bakpapier
200 g fondant chocolade
1 eetlepel geroosterde nootjes
1 eetlepel gepelde pistachenoten
Bereiding
1
Breek de chocolade in stukken.
2
Smelt de stukken au bain-marie.
3
Bestrijk het bakpapier met Solo Vloeibaar.
4
Vorm met een koffielepeltje rondjes chocolade van ongeveer 5 cm op het bakpapier.
5
Bestrooi met nootjes, suikertjes of pistaches. Laat afkoelen in de koelkast.
Chocoladeschijfjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Javanais voor de tofste papa
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Javanais voor de tofste papa
35 min
Nagerecht
Bekijk recept