- Laat de kinds de eieren breken in een kom."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Laat ze de suiker eronder mengen."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Smelt de boter en de chocolade op het vuur."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Meng nu het chocolademengsel onder het eiermengsel (let op voor de kids dit is warm)."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Meng de bloem beetje bij beetje eronder en roer goed."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Zet nu in de voorverwarmde over (ong. 5 min. op voorhand opzetten)."},{"@type":"HowToStep","text":"7. Laat ong. 60 min. op 160°C bakken (in een cupcakevorm)"},{"@type":"HowToStep","text":"8. Je kan altijd eens kijken door een mes erin te steken. Droog is OK, nat nog op laten staan."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Haal ze dan uit de oven en haal ze uit de vorm."},{"@type":"HowToStep","text":"10. Smakelijk"}],"recipeYield":"6 "}