moeilleuxtjes (chocoladecake met nog vloeibare

8
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 boter + chocolade au bain marie smelten
  • 2 eieren (gehele ei) + suiker kloppen tot ruban ( licht geel mengsel)
  • 3 bloem bij eiermengesel voegen en mengen
  • 4 gesmolten chocolademengsel toevoegen
  • 5 in vormpjes gieten(plastieken vormpjes bij aveve)
  • 6 laten bakken in voorverwarmde overn van 200°C 7minuten
  • 7 cakejes uit oven halen en laten afkoelen , daarna pas uit vormpje halen

moeilleuxtjes (chocoladecake met nog vloeibare is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Zoete runderstoof met pompoen
105 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept