Zoek
moeilleuxtjes (chocoladecake met nog vloeibare
8
15 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 stuks eieren
120 gram bloem
160 gram kristalsuiker
220 gram pure chocolade
220 gram boter
Bereiding
1
boter + chocolade au bain marie smelten
2
eieren (gehele ei) + suiker kloppen tot ruban ( licht geel mengsel)
3
bloem bij eiermengesel voegen en mengen
4
gesmolten chocolademengsel toevoegen
5
in vormpjes gieten(plastieken vormpjes bij aveve)
6
laten bakken in voorverwarmde overn van 200°C 7minuten
7
cakejes uit oven halen en laten afkoelen , daarna pas uit vormpje halen
moeilleuxtjes (chocoladecake met nog vloeibare is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Zoete runderstoof met pompoen
105 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept