witte chocolade tiramisu met belgische aarbeien

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 vooraf
  • 2 aardbeien in shijfjes snijden
  • 3 smelt de witte chocolade met de room (of melk)
  • 4 klop de eieren tot schuim met 1:2 van de suike
  • 5 klop de mascarpone luchtig met de andere helft van de suiker
  • 6 klop nu de gesmolte witte chocolade( kamer temperatuur) met de mascarpone
  • 7 spatel hierna de geklopte eieren onder dit mengsel.
  • 8 pak een glaze schotel en leg er een laagje lange vingers in en bedek deze dan met de mascarpone vulling dan een laagje aarbeien en dan weer lange vingers en dan weer de vulling en dan zo voort tot de schotel vol is.
  • 9 plaats min voor een halve dag in een goed gekoelde frigo

witte chocolade tiramisu met belgische aarbeien is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rodevruchten cocktail (alcoholvrij)
10 min-
Bekijk recept
Brusselse wafels met rood fruit
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeienkwark met anijs
5 min - Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeiencrumble met vanille-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept