- Verwarm de oven voor op 180°C"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Breek de chocolade in stukjes"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Laat de boter en de chocolade in een stellpan met dikke bodem (of au bain-marie) op een laag vuurtje smelten tot een homogene massa."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Haal de pan van het vuur en voeg al roerende de tafelsuiker en vanillesuiker toe."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Laat het mengsel tot lauwwarm afkoelen."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Roer één voor één de eieren door het mengsel"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Voeg in 1 keer alle bloem toe aan het ei-chocolademengsel tot een homogene massa"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Voeg als allerlaatste de walnoten (okkernoten) toe aan het mengsel."},{"@type":"HowToStep","text":"9. -Vet de bakvorm in met boeter en bestuif met bloem."},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- Giet het beslag in de bakvorm en zet in de oven, gedurende +- 25 min. (baktijd is afhankelijk van 't materiaal van je bakvorm)"},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- Controleer met een mes in het midden van je bakvorm of de brownies niet meer rauw zijn. Als er niks aan je mes blijft kleven, zijn ze klaar."},{"@type":"HowToStep","text":"12.
- Haal de bakvorm uit de oven en laat even afkoelen. Ik doe dit meestal op aluminiumfolie die op een houten plank ligt, aangezien ik de binnenkant graag nog relatief vloeibaar heb)."},{"@type":"HowToStep","text":"13.
- Om de brownies lang te kunnen bewaren, kun je afsnijden wat je nodig hebt en de rest in 1 geheel laten. Als ze in stukjes gesneden zijn, dan kun je ze gerust nog een dag of 3 bewaren zonder dat ze uitdrogen."}],"recipeYield":"4 "}