- De madeira koekjes in grote stukken breken."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Smelt de chocolade au bain marie."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Voeg de boter toe en laat ze mee smelten."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Dan de chocopasta toevoegen en de pot van het vuur nemen."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- De poedersuiker er goed onder mengen, zodat het geheel vaster wordt."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Dan de koekjes toevoegen en alles goed mengen."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- De massa in een stuk huishoudfolie draaien, zodat het lijkt op een salami en enkele uren laten opstijven in de koelkast."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Dan de opgesteven chocoladeworst nog inwrijven met poedersuiker."},{"@type":"HowToStep","text":"9. (De Wereld van K3)"}],"recipeYield":"10 "}