Salami voor zoetebekken

10
30 min
Nagerecht
5 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - De madeira koekjes in grote stukken breken.
  • 2
    - Smelt de chocolade au bain marie.
  • 3
    - Voeg de boter toe en laat ze mee smelten.
  • 4
    - Dan de chocopasta toevoegen en de pot van het vuur nemen.
  • 5
    - De poedersuiker er goed onder mengen, zodat het geheel vaster wordt.
  • 6
    - Dan de koekjes toevoegen en alles goed mengen.
  • 7
    - De massa in een stuk huishoudfolie draaien, zodat het lijkt op een salami en enkele uren laten opstijven in de koelkast.
  • 8
    - Dan de opgesteven chocoladeworst nog inwrijven met poedersuiker.
  • 9 (De Wereld van K3)

Salami voor zoetebekken is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lauwe suikertaart, gestoofde aardbeien met sichuanpeper en basilicumolie
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Perengebakje met amandelen en chocolade
0 min
Bekijk recept
Duo chocomousse met frambozen
0 min
Bekijk recept

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met salami, cherrytomaatjes en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfstige farfalle met salami en kikkererwten
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept