Chocoladepudding

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Splits de eieren.
  • 2 Doe een snuifje zout bij de eiwitten en klop ze stijf.
  • 3 Roer de eierdooiers los.
  • 4 Roer de maïzena met de suiker en 6 el melk tot een glad papje.
  • 5 Breng de resterende melk met de geraspte chocolade en een snuifje zout aan de kook.
  • 6 Roer van het vuur af het aangelengde maïszetmeel met een garde door de melk.
  • 7 Zet terug op het vuur en breng onder voortdurend roeren weer aan de kook om te laten binden.
  • 8 Roer van het vuur af de eierdooiers krachtig door het mengsel.
  • 9 Spatel er dan zachtjes het opgeklopte eiwit door, niet koppen.1
  • 0 Verdeel het mengsel over 4 dessertkommetjes en zet minstens 2 uur in de koelkast.1
  • 1 Garneer met een toefje slagroom en versier met geraspte chocladesnippers.

Chocoladepudding is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Dominique Persoones chocoladepudding
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladepudding uit de oven met sinaasappelsaus
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Oma'S Chocoladepudding
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladepudding
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept

Dominique Persoones chocoladepudding
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladepudding uit de oven met sinaasappelsaus
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Oma'S Chocoladepudding
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladepudding
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept