Instant chocolat mousse

4
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Put the marshmallows, butter, chocolate and water in a heavy-based saucepan.Put the saucepan on the hob, over heat, though keep it fairly gentle, to melt the contents, stirring every now and again. Remove from the heat.Meanwhile, whip the cream with the vanilla extract until thick, and then fold into the cooling chocolate mixture until you have a smooth, cohesive mixture.Pour or scrape into 4 glasses or ramekins, about 175ml each in capacity, or 6 smaller (125ml) ones, and chill until you want to eat. The sooner the better!

Instant chocolat mousse is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Polonaise-gebakjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Stroopwafel-scheptaart
2 uur-
Bekijk recept

Mini mozzarella pizza
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Patrijs met zuurkoolstamppot en mosterdsaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Banaan met mokka-chocoladesaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Braadkip met Pas de Bleu kaassaus en gebakken fruit
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept