2 Leg het kruimeldeeg met het bakpapier in de bakvorm, druk de randen goed aan en snij het overtollige deeg af. Zet in afwachting van de vulling nog even in de koelkast.
3 Smelt op een zacht vuurtje de boter met de in stukjes gebroken chocolade. Splits de eiwitten van de eigelen en voeg bij de eiwitten het zakje vanillesuiker en klop dit tot sneeuw en voeg er een eetlepel citroensap aan toe. Voeg bij de eigelen de kristalsuiker en deze "wit kloppen". Doe hier het maïszetmeel bij en meng goed. Giet de afgekoelde chocoladesaus bij het eigeelmengsel en stevig mengen. Spatel er daarna het tot sneeuw geklopte eiwit luchtig onder. Neem de bakvorm en giet de chocoladevulling op het kruimeldeeg. Bak gedurende 45 minuten onder in de oven. Laat eerst afkoelen in de vorm en daarna verder laten afkoelen op het taartrooster. Pel de bananen, snij ze in schijfjes en besprenkel met een eetlepel citroensap. Schik ze op de chocoladetaart. Warm de sinaasappelmarmelade op tot deze vloeibaar is en strijk dit met een keukenborsteltje over de bananen.