- Klop de volledige eieren, de dooier en de suiker tot een witte massa."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Laat de chocolade en de boter smelten en roer dit mooi glad."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Meng vervolgens het eimengsel hieronder en roer opnieuw glad. "},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Voeg er de gezeefde bloem aan toe en roer dit met een spatel luchtig en goed om tot de bloem volledig opgenomen is."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Neem 6 ovenschaaltjes (type ramequin) of siliconen muffinvormpjes met 6 uitsparingen en vet de bodem en wanden ervan in met boter en bestuif met bloem. "},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Verdeel het chocolademengsel over de schaaltjes."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Bak de moelleux gedurende 8 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven. "},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Serveer meteen."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Heerlijk met frambozensorbet of - coulis of met verse frambozen. "},{"@type":"HowToStep","text":"10. TIPS:"},{"@type":"HowToStep","text":"11. Bak de moelleux in siliconen muffinvormpjes. Van zodra u merkt dat de moelleux bovenaan dichtgebakken is, is hij goed. Blijf dus bij de oven staan. Neem de moelleux uit de oven, wacht 2 minuten en dan kan je hem makkelijk uit de vorm halen."}],"recipeYield":"6 "}