Witte chocolademousse (12 à 15 personen)

12
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de blaadjes gelatine in water. Laat de witte chocolade samen met de melk au bain-marie smelten. Als alles gesmolten is de uitgeknepen blaadjes gelatine erbij doen en roer tot alles is opgelost. Laat de chocolade afkoelen. Klop ondertussen de eiwitten tot sneeuw en spatel deze door de afgekoelde chocolade. Klop ook de room zo goed als stijf en spatel deze ook door het chocolademengsel. Doe in glaasjes of potjes en laat opstijven in de koelkast.

Witte chocolademousse (12 à 15 personen) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bleekselderijsalade met mosterddressing
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-gehaktstaaf met kerrie-mangodip Gourmetrecept
- 10 min-
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept