Chocoladetruffels

3
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 (ongeveer 30 truffels)Meng in een kom boter, eidooiers en suiker. Smelt de chocolade au bain marie. Daarna 5 min laten afkoelen. Meng de chocolade met de boter, eidooiers en suiker. Klop het met de mixer tot een romig mengsel. Laat het truffelmengsel 1 1/2 uur opstijven in de koelkast.Klop nu alles met de mixer in 5 min mooi en luchtig. Strijk het mengsel uit op een bakplaat en laat het op een koele plaats 4 uur opstijven. Snij het dan in (ongeveer) 30 stukjes en rol er truffels van. Wentel ze tenslotte door gezeefde cacaopoeder.TIP: extra smaakje: voeg dan een scheutje cognac of whiskey toeSmakelijk!

Chocoladetruffels is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetruffels
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Zoete chocoladetruffels Zoete chocoladetruffels
20 min -
Bekijk recept
Witte chocoladetruffels
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetruffels
60 min-
Bekijk recept

Chocoladetruffels
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Zoete chocoladetruffels Zoete chocoladetruffels
20 min -
Bekijk recept
Witte chocoladetruffels
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetruffels
60 min-
Bekijk recept