Gepeperde chocolademousse met munt

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Giet 1/2 dl water in een kleine kookpot, leg de theezakjes erin en breng het water aan de kook. Neem de pan van het vuur en laat de thee even trekken.
  • 2 Hak intussen de chocolade grof.
  • 3 Knijp de theezakjes goed uit en verwijder ze.
  • 4 Roer de chocolade door het theewater zodat hij smelt.
  • 5 Splits de eieren en roer de dooiers door de chocolade.
  • 6 Kruid de chocolade flink met versgemalen peper.
  • 7 Klop de eiwitten op tot ze stijf zij en spatel ze erdoor.

Gepeperde chocolademousse met munt is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romatomaten met munt
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van kleine calamares
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeeduivel met sinaasappelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepeperde boerenkoolstamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parmentierhapjes met mierikswortel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept