2 .Deze onmislukbare chocolademousse is gemaakt van een paar Marsen. Voor zes personen (want waarom zou je van zoiets te weinig maken) hak je 4 Marsen in stukjes. In een pan met een dikke bodem doe je die stukjes Mars met 50 ml melk en 4 eetlepels cacao en zet hem op een laag vuurtje. Blijven roeren terwijl de boel langzaam smelt. Giet daarna de zwik in een grote kom (pan uitlikken) en laat afkoelen maar wel zo af en toe blijven kloppen om te zorgen dat de caramel uit de Mars niet boven komt drijven. Vervolgens klop je 3 eiwitten stijf. Vouw een kwart van het stijfgeslagen eiwit met een metalen lepel door het Marsmengsel en pas daarna de rest. Daarna zijn er twee mogelijkheden. Je eet alles zelf op of je schept het in bijzondere kopjes of glazen en zet het minstens 2 uur in de koelkast. Vlak voor het serveren wat geraspte chocola (lees chocoladevlokken) erop en klaar is de Marsmousse. Garneren met witte chocoladevlokken maakt het nog mooier