Zoek
TRUFFELTAART VAN MARIJKE
8
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 BISCUIT
1 LITER ROOM 40 procent vet
150 GRAM BLOEMSUIKER
200 GRAM BLOKCHOCOLADE(fondant, hoog cacoa-gehalte)
chocoladeschilfers van melkchocolade
Bereiding
1
klop 9 dl room met de 150 gr suiker heel stijf tot slagroom
2
verwarm de overige room lichtjes en smelt hierin de blokchocolade, laten afkoelen
3
dit mengseltjes goed roeren tot een glad donkerbruin papje
4
mengsel bij de slagroom gieten, goed ondereen roeren en in de frigo laten opstijven
5
de biscuit in 3 of 4 lagen snijden, horizontaal
6
bestrijk de snijvlakken met de chocoladeroom en zet de lagen terug op elkaar
7
ook de bovenkant van de biscuit en rondom volledig met de room bedekken
8
overal chocoladeschilfers aanbrengen, ziet eruit als een grote truffel
9
de taart 1 nacht in de frigo laten opstijven1
0
kan bewaard worden in de diepvries
TRUFFELTAART VAN MARIJKE is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
maredsous-soep van marijke
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
MARIJKE'S ADVOCAAT VAN PETRA
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
apéritief le clavet van marijke
10 min
Bekijk recept
Marijke's egg pie
75 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade-truffeltaart
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Truffeltaart
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Truffeltaart
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Truffeltaart
0 min
Bekijk recept