witte chocolade pistache mousse

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verwarm de chocolade au bain marie. scheid het eigeel van het eiwit. klop het eigeel samen met de suiker tot een schuimige witte massa. voeg al kloppend de choclade toe.
  • 2 klop het eiwit met een snufje zout tot mooie pieken en spatel dit voorzichtig door het chocolademengsel. klop vervolgens de slagroom lobbig en spatel deze eveneens door het mengsel. verdeel de pistachecreme over de amuse glaasjes en schenk vervolgens
  • 3 de chocolademousse erover. laat het ongeveer 4 uur opstijven in de koelkast. voor het opdienen garneren met gehakte pistachenootjes.

witte chocolade pistache mousse is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Polonaise-gebakjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Stroopwafel-scheptaart
2 uur-
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept