Chocoladerol met aardbeien

8
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 • Doe de eieren in een kom, samen met de suiker en klop dit stevig op met een mixer tot een schuimige massa. Meng de bloem met het cacaopoeder en zeef dit bij de opgeklopte eieren en meng voorzichtig met een spatel.
  • 2 • Leg bakpapier in een bakplaat en giet het deeg erop en strijk mooi open. Bak in een voorverwarmde oven van 200°C gedurende 10 minuten.
  • 3 • Haal de biscuit uit de oven. Leg er een natte handdoek over en draai hem om op de handdoek en laat de biscuit afkoelen met het bakpapier er nog op.
  • 4 • Klop de room stevig op, samen met de bloemsuiker en zet de opgeklopte room in de koelkast om op te stijven.
  • 5 • Meng de aardbeienconfituur met een beetje water. Haal het bakpapier van de biscuit en besmeer met de confituur. Besmeer vervolgens met de ijskoude slagroom en rol voorzichtig op en versier met bloemsuiker. Snij in dikke schijven en serveer met verse aardbeien.
  • 6

Chocoladerol met aardbeien is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeiendrankje
5 min
Bekijk recept
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept

Chocoladerol met aardbeien
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade-espressorol
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladerol
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladerol met advocaatroom.
0 min
Bekijk recept