chocoladecake zonder oven

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 bevochtig de binnenkant van de cakevorm met water en bekleed met plasticfolie.
  • 2 smelt in een pannetje de chocolade au bain marie samen met de slagroom en boter
  • 3 rustig roerend. breek de speculaas in niet te kleine stukjes en ook de merinque en schep door de chocolade. giet het mengsel in de cakevorm en strijk de bovenkant glad.
  • 4 dek af met plasticfolie en laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
  • 5 haal de cake 10 minuten voor het serveren uit de koelkast en snij in plakken.

chocoladecake zonder oven is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje
- 10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse chocoladedadelcake gebak
75 min-
Bekijk recept