Chocoladetruffels om je vingers bij op te eten

10
50 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dit is echt leuk om te maken, voor de lijn is dit natuurlijk een BOM ,maar af en toe mag je anderen en jezelf natuurlijk wel eens verwennen.
  • 2 Meng de boter met de room en de suiker
  • 3 Voeg de gesmolten chocola toe.
  • 4 Klop alles goed en vul er een spuitzak mee
  • 5 Spuit truffels op vetvrij papier en laat die in de koelkast 30 minuten opstijven.
  • 6 Smelt voor het omhulsel de chocola al roerend au bain-marie. Vervang het hete water in de bain-marie door koud water en roer tot de chocola de juiste temperatuur heeft (melkchocola en witte chocola (30-31 graden, puur 32-33 graden C).
  • 7 Dompel de truffels in de chocola en rol ze door het cacaopoeder.
  • 8 BRRR veel te lekker... niet te vaak maken dus deze zaaaalige bruine bollekes!!
  • 9 P.S Drie dagen houdbaar in de koelkast.... dus je hoeft ze niet allemaal gelijk op te eten GELUKKIG!!

Chocoladetruffels om je vingers bij op te eten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Sinterklaasrecept Sinterklaas: Een Bordje Warm Eten
20-30 min -
Bekijk recept
Chili Con Carne Zonder Rijst Eten.
20-30 min -
Bekijk recept
Sandwich Om Je Vingers Bij Op Te Eten
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
ETEN ZONDER NAAM
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Chocoladetruffels
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Zoete chocoladetruffels Zoete chocoladetruffels
20 min -
Bekijk recept
Witte chocoladetruffels
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetruffels
60 min-
Bekijk recept