moelleux au chocolat

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
  • 1Klop de eieren op met de suiker tot het geheel bleek ziet. Meng er de gesmolten chocolade door en daarna de gesmolten boter. Meng er vervolgens de gezeefde bloem door.
  • 2
  • 2Laat gedurende 1 nacht rusten in de ijskast. Beboter de ovenschaaltjes en bestrooi ze met suiker. Vul de ovenschaaltjes. Bak op 180°C gedurende 14 minuten (naargelang de grootte van de schaaltjes). Serveer met frambozensorbet (facultatief).

moelleux au chocolat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

IJskoffie met advocaatroom
10 min Nagerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept
After Eight
10 min Snack
Bekijk recept
Heel Holland Bakt: moelleux au chocolat
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Nage van kreeft met mosselen en saffraan
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Vierkante moelleux met clementines en chocoladestukjes
Snack
Bekijk recept
Moelleux van zalm, sint-jakobsplakjes met limoenolie, auberginecaviaar, geconcentreerd zeewiersap
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept