Chocolademousse

10
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 0,050 kg chocolade in schilfers schrapen.
  • 2 De rest van de chocolade in een warmwaterbad met 0,100 l room laten smelten.
  • 3 De eieren scheiden en de eidooiers samen met sinaasappellikeur onder de chocolade en de room mengen.
  • 4 Het mengsel koud roeren.
  • 5 0,450 l room half opkloppen.
  • 6 Het eiwit tot sneeuw opkloppen.
  • 7 De halfopgeklopte room onder de koude chocolademengeling spatelen.
  • 8 Het opgeklopt eiwit eveneens erdoor spatelen.

Chocolademousse is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept
Chocolademousse met vanilleroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept
Chocolademousse met vanilleroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept