Zoek
Mouleux aux chocolat
2
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 G Bloem
110 G Boter
100 g G Suiker
100 G Chocolade
2 Eidooiers
Bereiding
1
Smelt de chocolade met de boter (bain-marie)
2
Klop de eigelen en de suiker op tot zen wit lint (ruban)
3
Voeg deze samen en zeef de bloem eronder
4
Doe dit in een spuitzak en spuit dit in ingeboterde en ingebloemde ringels en laat deze 12 minuten bakken op 180°c.
Mouleux aux chocolat is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
IJskoffie met advocaatroom
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min
Snack
Bekijk recept
After Eight
10 min
Snack
Bekijk recept
Heel Holland Bakt: moelleux au chocolat
20 min
Nagerecht
Bekijk recept