Zoek
Chocoladebroodpudding
8
90 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 g brood
1/2 l melk
200 g suiker
2 eieren
1/2 tl kaneel
1 tl speculaaskruiden
1 el puddingbloem
100 g pure chocolade
Bereiding
1
Scheur het brood in stukjes en leg ze in een kom.
2
Warm de melk op samen met de suiker en de stukjes chocolade. Gier de chocolademelk over het brood en laat het brood hier 10 minuten in weken.
3
Plet daarna het brood met een vork tot je een dikke brij krijgt.
4
Voeg er de kaneel, de speculaaskruiden, de puddingbloem en de geklutste eieren bij.
5
Giet alles in een beboterde vuurvaste bakvorm.
6
Laat het 60 minuten bakken op 200°
Chocoladebroodpudding is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker