Romige warme chocolademelk

4
8 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Los de Maïzena® Plus in een pan op in de melk. Breek de chocolade in stukjes.
  • 2 Doe de chocoladestukjes in de melk. Laat 4 à 5 minuten zachtjes opwarmen onder voortdurend roeren. Wanneer de chocolademelk begint in te dikken, direct opdienen in mokken.

Romige warme chocolademelk is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Kruidige chocolademelk
5 min
Bekijk recept
Koken met koffie: Irish coffee, Koffiegranita en Mokkamelk
20 min
Bekijk recept
Kinderchoco met mini-marshmallows en Minions vlokken
15 min-
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept