Chocolade brownies

12
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vet een bakvorm ( 23 op 23 cm ) in en bekleed met bakpapier .
  • 2 Smelt de pure chocolade samen met de boter au bain marie en laat afkoelen , zeef boven een andere kom de bloem en roer de suiker erdoor .
  • 3 Roer de eieren door de gesmolten chocolade en voeg dit mengsel bij de droge ingrediënten en roer tot een egale massa , voeg tot slot de witte chocoladebrokjes en nootjes toe en roer om en schep in de vorm .
  • 4 Bak de cake 30 a 35 min in een voorverwarmde oven op 180°C tot hij stevig aanvoelt , laat 20 min afkoelen in de vorm en stort erna uit op een rooster , bestuif met poedersuiker en snij in 12 mooi gelijke stukjes .
  • 5 Eet smakelijk :)

Chocolade brownies is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Brownietaart met mascarpone en rood fruit
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept