Brownies

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160 graden.
  • 2 Smelt de boter en laat even afkoelen.
  • 3 Meng de suiker, bloem, cacaopoeder, eieren, gesmolten boter en het zout in een kom. Roer door elkaar met een houten lepel en stop meteen als het gemengd is.
  • 4 Snij de chocola in stukjes.
  • 5 Roer de chocola door het bloemmengsel.
  • 6 Beleg een middelgrote, rechthoekige bakvorm met bakpapier.
  • 7 Schep het beslag in de vorm. Verdeel zo goed mogelijk over de bodem, maar ben niet te perfectionistisch.
  • 8 Bak de brownie 25 – 30 minuten in de oven. Een prikker moet er schoon weer uitkomen (zorg dat je niet in een chocoladestuk prikt, want die zijn gesmolten).
  • 9 Til de brownie met het bakpapier uit de vorm en laat hem afkoelen op een rooster.

Brownies is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Brownietaart met mascarpone en rood fruit
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Brownietaart met mascarpone en rood fruit
45 min Nagerecht
Bekijk recept