Chocolade brownies met pecannoten

12
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de eieren met de suiker en vanillesuiker tot een schuimige massa. Zeef de cacao, het meel en het bakingpowder samen.
  • 2 Smelt de fondantchocolade in een warmwaterbad. Roer de gesmolten boter onder het eibeslag en spatel er meel-cacaomengsel onder. Meng er daarna de gesmolten chocolade, de gehakte noten en witte chocolade blokjes onder.
  • 3 Giet het deeg in een rechthoekige, ingevette bakvorm met lagen randen en bak het 25-30 minuten in een voorverwarmde oven op 180°c. Snij de koek na het afkoelen in vierkantjes of driehoekjes.

Chocolade brownies met pecannoten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept