1 Fudge, een zachte Engelse toffee, is redelijk gecompliceerd om zelf te maken, maar niet met dit recept! Geen thermometer nodig, snel en simpel . Dit recept is voor 8 stukjes.Lekker bij de koffie of de thee of als snoeperijtje.
2 Je kunt deze fudge ook bewaren in de diepvries totdat je het wil gebruiken. Je hoeft het dan niet te ontdooien, het kan zo uit de vriezer gegeten worden.
3 Giet de gecondenseerde melk in een steelpannetje.
4 Voeg de roomboter toe, zet het vuur laag.
5 Voeg de chocola in stukjes toe.
6 Meng alles goed tot je één samenhangend geheel hebt.
7 Als je noten gebruikt, hak deze dan eerst in stukjes door ze in een stevig plastic zakje stuk te slaan met een deegroller.
8 Voeg de noten of de marshmallows toe. Roer door elkaar.
9 Neem een kleine ovenschaal (ongeveer 5 bij 10 cm) of iets anders waar je de fudge op kunt gieten.1
0 Beleg de ovenschaal met bakpapier en schep de fudge erop. Je wil ongeveer een dikte van 1,5 cm. 1