Chocolademoppen

10
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Suiker, ei en olie in een mengkom doen. Met een vork goed doorroeren.
  • 2 Cacao (4 eetlepels), bloem en zelfrijzende bloem erbij voegen.
  • 3 De witte en de melk-/ pure chocolade in stukjes snijden. (de witte chocolade in grotere stukjes)
  • 4 Het deeg tot een vaste massa kneden + chocoladestukjes toevoegen.
  • 5 Zorg ervoor dat je een bakplaat met daarop een vel bakpapier bij de hand hebt.
  • 6 Je kneedt het deeg verder en maakt er koekjes van. De gemaakte koekjes leg je op de bakplaat ongeveer vier cm van elkaar.
  • 7 Je stopt de koekjes ongeveer 10 à 11 minuten in een 10 minuten voorverwarmde oven op 180°C -190°C --> afhankelijk van de oven (warme lucht). Als de witte chocolade bruin begint te worden, ze er best al uithalen.
  • 8 De koekjes uit de over halen. (De koekjes kunnen soms nog wat mals zijn. Leg ze voorzichtig op een rooster (waar lucht onder kan) en laat ze harder worden)
  • 9 Vijf minuten laten afkoelen. 1
  • 0 Klaar! Smullen maar!
afhankelijk van de oven (warme lucht). Als de witte chocolade bruin begint te worden, ze er best al uithalen.
  • 8 De koekjes uit de over halen. (De koekjes kunnen soms nog wat mals zijn. Leg ze voorzichtig op een rooster (waar lucht onder kan) en laat ze harder worden)
  • 9 Vijf minuten laten afkoelen. 1
  • 0 Klaar! Smullen maar!
  • Chocolademoppen is een recept van Solo Open Kitchen

    Receptenzoeker

    -->
    Chocolademoppen is een recept van Solo Open Kitchen

    Dit vind je misschien ook lekker