1 Suiker, ei en olie in een mengkom doen. Met een vork goed doorroeren.
2 Cacao (4 eetlepels), bloem en zelfrijzende bloem erbij voegen.
3 De witte en de melk-/ pure chocolade in stukjes snijden. (de witte chocolade in grotere stukjes)
4 Het deeg tot een vaste massa kneden + chocoladestukjes toevoegen.
5 Zorg ervoor dat je een bakplaat met daarop een vel bakpapier bij de hand hebt.
6 Je kneedt het deeg verder en maakt er koekjes van. De gemaakte koekjes leg je op de bakplaat ongeveer vier cm van elkaar.
7 Je stopt de koekjes ongeveer 10 à 11 minuten in een 10 minuten voorverwarmde oven op 180°C -190°C --> afhankelijk van de oven (warme lucht). Als de witte chocolade bruin begint te worden, ze er best al uithalen.
8 De koekjes uit de over halen. (De koekjes kunnen soms nog wat mals zijn. Leg ze voorzichtig op een rooster (waar lucht onder kan) en laat ze harder worden)
9 Vijf minuten laten afkoelen. 1
0 Klaar! Smullen maar!
afhankelijk van de oven (warme lucht). Als de witte chocolade bruin begint te worden, ze er best al uithalen.
8 De koekjes uit de over halen. (De koekjes kunnen soms nog wat mals zijn. Leg ze voorzichtig op een rooster (waar lucht onder kan) en laat ze harder worden)